w

Leiesøk etter nye lokaler

Er du i markedet for å leie nye lokaler? Kanskje bedriftens behov har endret seg slik at dere behøver større eller mindre lokaler? Ønsker dere bistand i reforhandling av eksisterende leieavtale?

Kontakt oss
20.04.201610:50 Laila Lovise Johansen

Å finne nye lokaler og flytte er en stor beslutning, og ikke minst store kostnader innvolvert. Derfor er det viktig at det skjer under betryggende former og man har oversikt over kostnadsbildet.

Vi kan bistå dere med alt fra forhandlinger med utleier, utarbeidelse av kravspesifikasjoner, romprogram, slik at man vet hva man har behov for. Kanskje dere ønsker å gå fra enkeltkontorer til landskapsløsninger, eller en kombinasjon av dette?

Ved gjennomføring av et leiesøk inviteres utleiere til å komme med tilbud i tråd med utarbeidet kravspesifikasjon og ønsker. Ofte er det stor interesse for å gi tilbud, og dere presenteres de ulike alternativene av oss.

Vi har oversikt over markedet, hva som er ledig, leiepriser, standard på lokalene, som sammenholdes med ovennevnte. Markedskompetansen Nord-Megler AS tilbyr bistand i å finne den best mulige løsning i riktige lokaler, en markedsmessig og balansert (leie)kontrakt til best mulig pris for virksomheten.

Gjennom dette bidrar vi til å skape merverdier for våre oppdragsgivere enten man vil leie lokaler, eller dersom man vil kjøpe eiendom for eget bruk. I en slik leiesøkprosess sparer dere tid og ressurser, og får en profesjonell partner sammen med dere i beslutningsprosessen.

Vi bidrar til at dere får ønsket lokale med ønsket kvalitet til riktig pris.

Finner du ikke noe som passer i vår portefølje  av utleieobjekter her, så ta likevel kontakt med en av oss, da vi ofte har objekter på tur inn i vår portefølje og slik at vi kan kontakte deg så fort vi får inn noe som passer.

Eller vi kan gjerne påta oss et aktivt søkeroppdrag for deg som beskrevet over.

Vi vil gjerne informere nærmere hvordan et søkeoppdrag foregår og hvordan det kan gjøres. Kontakt oss gjerne for en uforplktende samtale og tilbud.

Send oss gjerne, helt uforpliktende, en epost hvor du beskriver ditt eller bedriftens behov, areal, antall arbeidsplasser, ønsket beliggenhet og annet, så finner vi forskjellige alternativer til deg og din bedrift.

google map