Sjøgata 30-32 Butikklokaler

Sjøgata 30-32, 8006 Bodø500 m2

Type lokale
Forretning
Eieform
Selveier
Byggeår
2021
Bruttoareal
500 m2

Adresse

Sjøgata 30-32, 8006 Bodø

Matrikkel

Gnr. 138 bnr. 2116 i Bodø kommune

Fasiliteter

Nytt næringslokale med sentral beliggenhet og meget god eksponering ut imot Sjøgata og Jernbaneveien. Store panoramavinduer ut imot Sjøgata og fortau. Kan passe som butikk, showroom, restaurant med mere. Meget god takhøyde ca. 3,75 m.

Beliggenhet

Sentralt i sentrum. Nær off. transport. Lokalet er i samme bygg som Smart Hotell, som er nettopp åpnet. Parkering fra baksiden i etasjene over.

Nærområdet

Eiendommen ligger nært rundkjøringen som fører Bankgata, Sjøgata og Jernbaneveien sammen. Et av byens mest trafikkerte knutepunkt og hovedinnfartsåre til sentrum og Rønvikleira. Store bedrifter, organisasjoner, bl. a. Jernbanestasjonen, NAV, Luftfartstilsynet, samt Bodø Havn med anløp av Hurtigruta. Logistikksenteret Rønvikleira med Bodø Havn, logistikkselskaper, lager- og industri, og storhandel. 5 min spasertur til byens Torg med Glasshuset kjøpesenter og mange andre butikker.

Eiendommens historie

Nybygg av Smart hotell-konseptet, som består av en bygning i Bodø med ca. 170 rom på 8 etasjer. Selve byggingen startet oktober 2020. Åpnet september 2022. Brutto areal i bygget på ca. 7311 m².


Byggherre er Sjøgata 30/32 AS og som arkitekt er valgt Norconsult AS. Gunvald Johansen Bygg AS som ble valgt som hovedentreprenør.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 500 kvm


1.Etasje: Ca. 500 kvm. på en flate. Kjerne med toalett, og vann og avløp. Adkomst rett fra fortau.


Det er adkomst til byggets trapperom, og med videre adkomst til parkeringsetasje over. 8 søylepunkter i lokalet. Én leietaker prioriteres.

Utstyr

Teknisk rom med bl. a. strøm og ventilasjon ligger vegg i vegg med lokale og føringsrør legges til lokalet. Mulighet for port i fasade til varemottak.

Standard

Det er i utgangspunktet et rålokale. Lokalet må innredes med utstyr til sitt bruk, herunder ventilasjon, belysning, elektrisk, m.m. Grensesnitt med utbygger og tilpasninger avklares nærmere.

Oppvarming

Fjernvarme.

Parkering / Garasje

Parkering langs gate eller offentlig parkering. Eget parkeringshus i etasjene over.

Ledig

Lokalene ferdigstilles ca. høsten 2022.

Leieperiode

Utleier er åpen for forslag. Lang leieperiode foretrekkes.

Partenes oppsigelsesadgang

Avhenger av leieperiode.

Husleie

På forespørsel.

Tillegg til husleie

Felleskostnader og energi.

Depositum/Garanti

Avhenger av type leietaker.

Diverse

Det vil bli utarbeidet leiekontrakt av meglerstandard.

Bredbånd

Ja.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Martin TjærandsenEiendomsmegler MNEF, Partner90 10 10 34

Partner

Artur Holand92 80 62 72

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

18041382116