Ledige lokaler i kjøpesenter - butikk - kafe - kontor

Markedsgata 7, 8450 Stokmarknes60 m2 - 700 m2

Type lokale
Næringsbygg
Eieform
Selveier
Byggeår
1985
Bruttoareal fra
60 m2
Bruttoareal til
700 m2

Adresse

Markedsgata 7 8450 Stokmarknes

Matrikkel

Gnr. 65 bnr. 118 i Hadsel kommune

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggehet i Stokmarknes sentrum. Senteret ligger i Markedsgata, hvor det meste av handel foregår. Kort avstand til Hurtigrutens hus, et kombinert kulturhus med kino, bibliotek, hotell, kongressenter, lokaler for Nord Universitet og ikke minst Hurtigrutemuseet, avdeling av Museum Nord, åpnet i 1993 med hurtigruteskipet MS Finnmarken fra 1956, satt på land i 1999. Stokmarknes er administrasjonssenter i Vesterålen i Hadsel kommune. Stokmarknes er et viktig kommunikasjonsknutepunkt. Fylkesvei 82 fører sørover til E10 (se Lofast) ved Årnsundet (fergeforbindelse på strekningen Melbu-Fiskebøl), likeledes nordover til Sortland og Andenes. Stokmarknes har fast hurtigruteanløp og kortbaneflyplass. Stokmarknes er ellers et viktig handels- og servicesenter av betydning utover kommunegrensene; særlig merkes en betydelig engroshandel (Norengros AS). Tettstedet har likeledes adskillig turisttrafikk.

Eiendommens historie

By-kuben er et kjøpesenter som ble etablert i 2003. Eiendommen er sammenbygd med tilstøtende næringseiendom, med fri innvendig adkomst, og utgjør dermed en del av Bykuben forretningssenter. Senteret er fordelt på 2 etasjer, og med parkering på taket. I senteret finner man bl. a.senteret er Spar-butikk, Magnussen kaffebakeri, Vinmonopolet, Hadsel Folkebibliotek, Hokland Blomster og Apotek 1. Eiendommens hovedadkomst er i 1. etg. mot Markedsgata. Det er også adkomst til bygningen fra parkeringsplasser på taket via heis til underliggende forretninger.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 60 kvm - 700 kvm

Standard

Eiendommen holder normal standard.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Fordeles med brøk i forhold til leid areal.

Parkering / Garasje

Godt med parkerings-/oppstillingsplasser på eiendommen. Ca 40 avgiftsfrie parkeringsplasser fordelt på tak og langs Markedsgata.

Ledig

Etter avtale

Leieperiode

Etter avtale

Diverse

Huseier er svært imøtekommende for en dialog om tilpasninger.

De ledige arealenekan tilpasses ulike brukere.

Begrenset med bærevegger, noe gjør at man med relaivt enkle grep kan skreddesy lokaler etter brukernes ønsker.

Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere informasjon/visning.

Muligheter for en "myk" start mtp. husleie.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Artur HolandDaglig leder/partner92 80 62 72

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

186665118