Kontorlokaler - Sentralt - Parkering

Storgata 60, 8006 Bodø299 m2

Type lokale
Kontorlokale
Eieform
Selveierseksjon
Bruttoareal
299 m2

Adresse

Storgata 60 8006 Bodø

Matrikkel

Gnr. 138 bnr. 2139 i Bodø kommune

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Bodø sentrum. Lokalene ligger i 3. etasje med store vindusflater både mot Storgata og mot Ivar Lunds vei.  Avstand til gågaten er bare 4-500 meter unna. Kort vei til buss, jernbane. God parkeringsdekning i området

Nærområdet

Næringsbygg, oppført i 1978. De aktuelle lokalene ble sist oppusset i 2012, og malt i lyse farger. Stor sosial sone i midten, med moderne kjøkkeninnredning.  Rommene er inndelt med systemvegger, noe som gjør det veldig fleksibelt med ev. tilpasning/justering.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 299 kvm


Underetasje: Fellesareal med felles trappegang. Dame- og herretoalett. Tilfluktsrom innredet som trimrom, herre- og damegarderobe med dusj. Tekn. rom, ganger/korridorer, felles stort møterom.


1.Etasje: Felles trapperom, heis.


2.Etasje: Felles trapperom, heis.


3.Etasje: Felles trapperom, heis.Seksjon 3 som med dagens planløsning inneholder: flere romslige kontorer, som er adskilt med systemvegger. Veldig enkelt å gjøre tilpasninger. Stor sosialsone med moderne kjøkkeninnredning med hvitevarer. 2 toalettrom med garderober, tekn. rom. 


Andel fellesarealer utgjør ca 63 kvm av BTA.

Utstyr

Balansert ventilasjon.


Heis.

Standard

Seksjonen ble pusset opp i 2012. Lyse og svært trivelige lokaler. Alle innvendige flater er malt opp, samt at det ble lagt nytt laminatgulv. Alle kontorer har store vindusflater (vegg og tak) som gir godt lys. Solavskjerming på de fleste vinduer. Huseier er åpen for å kunne gjøre tilpasninger etter ny leietakers ønske.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Egen strømmåler.

Parkering / Garasje

Parkering langs gate eller offentlig parkering. Muligheter for faste biloppstillingsplasser, både inne og ute.

Ledig

Etter avtale.

Leieperiode

Etter avtale.

Diverse

Kontakt megler for yetterligere informasjon/visning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Artur HolandDaglig leder/partner92 80 62 72

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

18041382139