Kontorlokaler til leie på Rønvikleira - God parkeringsdekning - Heis.

Dreyfushammarn 11, 8012 Bodø610 m2

Type lokale
Næringsbygg
Eieform
Selveier
Byggeår
1986
Bruttoareal
610 m2

Adresse

Dreyfushammarn 11

8012 Bodø

Matrikkel

Gnr. 138 bnr. 4094 i Bodø kommune

Fasiliteter

Eiendommen ligger sentralt på Rønvikleira, ca 2- 3 km fra Bodø sentrum. Hovedblokk på 4 etasjeplan, samt tilbygget østvendt bygning på ett plan med tilhørende mesaninetasje. Ledig ca. 360 kvm i 2. etg. som kan tilpasses ny leietaker, samt  ca. 270 kvm ledig kontorlandskap på messanin. God parkeringsdekning og lett adkomst. Bygget er renovert utvendig, og det er mulighet for El-bil lading med god kapasitet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Rønvikleira, ca 2 km fra Bodø sentrum. Ledig ca. 360 kvm i 2. etg. som kan tilpasses ny leietaker, samt ledig kontorlandskap i  messanin ledig på ca. 270 kvm. God parkeringsdekning og

Nærområdet

Området består i hovedsak av småindustri, butikker og kontorer. Et dynamisk område hvor det skjer mye, og det er under stadig utvikling med blandet næringsvirksomhet, økende attraktivitet for området generelt. Jernbane, kaianlegg og øvrig

transportrelatert virksomhet i nær tilknytning. Rønvikleira er Bodø`s område for industri- og engros- og proffhandel.  Båtforhandleren Buholmen Båt, (Targa og Viknes båter) og Centrum Bil, Mekonomen verksted, Tools, Albert E. Olsen, Malorama, Byggern, Vianor Dekk, Oras Nordland og Tess, samt en del mindre firmaer er  nærmeste naboer.

Eiendommens historie

Øvrige leietakere i bygget er bla ISS Facility Services, Mal proff og  Byggproffen Bodø.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 610 kvm


Mesanin etasje: Kontorlandskap,møterom, wc-rom  og personalrom. Ca. 270 kvm

Plan 2 etg: Kontorer, lager, garderober. Lokalet kan tilpasses ny leietaker. Ca. 358 kvm.

Plan 3 etg: Mulighet for leie av enkeltkontorer. Oppusset med ny himling, nye lys og teppegulv. Fellesareal med mulighet for leie av kopimaskin og m.m.


Tilsammen Ca. 610 kvm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Fordeles med brøk i forhold til leid areal

Parkering / Garasje

God parkeringsdekning rundt hele eiendommen. Adkomst til eiendommen fra kommunal asfaltert vei, adkomst vest fra Dreyfushammarn og øst fra Jernbaneveien. God parkeringsdekning.

Ledig

Etter avtale.

Leieperiode

Etter avtale.

Partenes oppsigelsesadgang

Etter avtale.

Diverse

Lokalene kan lett tilpasses ny bruker.


Kontakt megler for visning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Artur HolandDaglig leder/partner92 80 62 72

Partner

Artur Holand92 80 62 72

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

18041384094