Kombinasjonslokaler - Olav V gt 98 A - Bodø

Olav V gt 98 A, 8005 Bodø310 m2

Type lokale
Industri / produksjon
Eieform
Selveier
Bruttoareal
310 m2

Adresse

Olav V gt 98 A 8005 Bodø

Matrikkel

Gnr. 138 bnr. 3703 snr. 2 i Bodø kommune

Fasiliteter

Industrilokaler med god adkomst via stor port, inngang fra begge sider av bygget. Stor tomt på begge sider av bygget gir fleksibel adkomst.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Olav V gt med sentral plassering. Adkomst til eiendommen fra hovedgaten Olav V gt og fra kommunalt veiareal Prærien. Bygg over 2 etg, hvor 1 etg er lager, verksted- og industrilokaler og 2.etg er hems.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et område med håndverk/ lett industribedrifter, lager- og handelsbedrifter m. bl. Stadssalg, Byggmakker, XL Bygg Abelsen, Circle C, og en rekke andre mindre bedrifter.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 310 kvm


1.Etasje: Gang, toaletter, garderobe, spiserom, hall med stor port, kontor/resepsjon.

Standard

Bygningen har gjennomgående god standard, og ble i 2021 renovert med nye flater, nytt elektrisk anlegg, ny ventilasjon, ny port, fasadeplater utvendig byttet, samt en del vinduer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Opparbeidet parkeringsareal på egen andel av tomt, parkering og adkomstareal asfaltert. Adkomst til eiendommen fra asfaltert hovedgate Olav V gt og fra kommunal veiareal Prærien

Ledig

Etter avtale.

Diverse

Fremleie av lokalene til Riis Montasje AS.

Kontakt megler for ytterligere informasjon/visning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Artur HolandDaglig leder/partner92 80 62 72

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

18041383703