w

Gidsken Jakobsens vei 28-30 Butikk- og kontorbygg, seksjon 1.

Gidsken Jakobsens vei 28-30, 8008 Bodø1 670 m221 000 000,-

11.11.201915:54 Martin Tjærandsen
Prisantydning
21 000 000,-
Verditakst
20 000 000,-
Type lokale
Næringsbygg
Eieform
Selveierseksjon
Byggeår
1996
Tomteareal
1 460 m2 fellestomt
Bruttoareal
1 670 m2
Kommunale avgifter
116 551,-

Adresse

Gidsken Jakobsens vei 28-30 8008 Bodø

Matrikkel

Gnr.138 Bnr.4385 Snr.1 i Bodø kommune

Fasiliteter

Alle moderne funksjoner, god adkomst fra kommunalt asfaltert veiareal, Gamle Riksvei og Gidsken Jakbosensvei. Ca.1/2 part av vertikaldelt kontor og forretningsbygg. Naboseksjon også for salg. Eiendommen har gode lysforhold og frisikt fra de øvre etasjene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Plassmyra - Stormyra handelssenter. Eiendommen er meget synlig fra Olav V gate som er en av Bodøs hovedinnfartsårer. Samme mot Trekanten kjøpesenter, Coop Extra og Rusta. Dette gir muligheter for god profilering.

Nærområdet

Kjøpesentrene Trekanten og City Nord er nærmeste naboer, med andre mindre bygg med Bilextra/Autoparts og Staples. En rekke andre kontorvirksomheter i nabobyggene. Attraktivt handelsområde og etableringsområde.

Eiendommens historie

Tidligere benyttet av Private Barnehagers Landsforbund og datafirmaet Cinet / Itet.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 1 670 kvm, Grunnflate: 570 kvm


1.Etasje: 570 m2. Butikklokale, kontor, lager - Beskrevne seksjon disponerer i tillegg felles heis og adkomstarealer.

2.Etasje: 564 m2. Trapperom, heis, kontorer, kontorlandskap wc-rom og møterom.

3.Etasje: 470 m2. Trapperom, heis, kontorer, kontorlandskap wc-rom og møterom.

Loft, tekn. rom: 66 m2. Gang, lite lager/arkiv, ventilasjonsrom adkomst via trapperom


Totalt ca. 1670 m2.


I 2 og 3. etg. er det mest enkeltkontorer på rekke langs vinduene, noen store undervisningsrom, møterom, noen åpne løsninger. i 2. etg. er det åpent i mellom hver side av bygget. I midten kjerne med minikjøkken, toaletter/dusj, arkiv, lager, garderober. m.m.

Standard

Bygningen fremstår som funksjonell og betraktes som attraktiv og har god beliggenhet, relatert til nærområdet. Mulighet for profilering av de virksomheter som befinner seg i bygget er meget god og hvor adkomst til de forskjellige arealer er funksjonell. Gulv er med vinyl. Vegger er i hovedsak med lettvegger og malte overflater. Himling er med malte overflater og systemhimling. Innvendige trapper hvor hovedtrapp med betong som er belagt med terasso. Sanitær primæranlegg.  Tilpasset etter dagens bruk.Litt svelling pga. fukt i frontexplater ble registrert. Deler av takutstikk med skade og det ble registrert innvendige fuktmerker/ tregt vindu. Det er en lekkasje på tak som må utbedres og noe svell i veggplater og takfot med råte. Altan har for lavt rekkverk og bør ikke benyttes uten at dette endres.Se nærmere beskrivelse i takst.

Utstyr

To trapperom, ett i hver ende av seksjonen, samt heis midt i bygget. Heis deles med den andre seksjonseier. Gulv er med vinyl. Vegger er i hovedsak med lettvegger og malte hvite overflater. Himling er med malte overflater og systemhimling.

Innvendige trapper: Hovedtrapp med betong som er belagt med terasso. Vindeltrapp i hver ende av bygget som rømingsvei. Det er ventilasjonsanlegg plassert i bygget. Anlegget er plassert på loft og dekker hele seksjonen, det er serviceavtale på

anlegget. Anlegget har varmegjenvinnng, varmeveksler og forvarming. Adkomst via luke i tak fra vaskerom. Det er montert to kjøleenheter i 2 etg..

Møblering

Noe møbler kan medfølge.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Fordeles med brøk i forhold til leid areal.

Parkering / Garasje

Egne parkeringsplasser langs bygget, ellers parkering langs gate eller offentlig parkering. Det er innført avgiftsparkering med de tre første timene gratis rundt bygget for de som ikke har egne parkeringskort.

Diverse

Megler har også naboseksjonen for salg, slik at hele bygget er til salgs. Bud avgis på hver enkelt seksjon da det er to forskjellige selgere.

Bredbånd

Ja.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ja, foreligger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Martin TjærandsenEiendomsmegler MNEF, Partner90 10 10 34

Visninger

Kostnader

21 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
21 000 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

18041384385

google map