w

Bodø Storsenter - handelslokale på 1600 kvm - god parkeringsdekning

Verkstedveien 1, 2 etasje., 8008 Bodø1 600 m2

23.04.202009:48 Frode Andresen
Type lokale
Næringsbygg
Eieform
Selveier
Bruttoareal
1 600 m2

Adresse

Verkstedveien 1, 2 etg.

8008 Bodø

Fasiliteter

Profilerte og attraktive handelslokaler i Stormyra Handelssenter med enkel parkering. I hovedsak ønskes en større aktør som kan ta over hele lokalet, men det vurderes også løsninger med å dele opp lokalet og legge til rette for flere butikker.

Beliggenhet

Verkstedveien 1 ligger meget sentralt, og har meget god ekponering mot veien.  Ledig lokale har felle inngang med GMAX og POWER. Lokalene ligger i 2. etasje i Bodø Storsenter, ligger sentralt i Bodø, på Stormyra handelsområde. Øvrige leietakere i bygget er bl.a. G-MAX, POWER, INTU og COWI.  Området består i hovedsak av handel, bilbutikker og næringsaktivitet. Stor trafikk av handlende i området. Det finnes lite ledighet av denne type lokaler. Flere av de største handelsleietakerne har posisjonert seg i Stormyra

Nærområdet

Stormyra er en drabantby, et strøk og et industriområde i Østbyen bydel i Bodø.  Selve drabantbyen, som består hovedsakelig av kjøpesenter, ligger mellom riksvei 80, Hålogalandsgata, Gamle Riksvei, Plassmyrveien, Gidsken-Jakobsens vei, får så og følle en rett linje sør til Olav V gate, og så østover tilbake til Riksvei 80. Rett vest for dette ligger Bodø Spektrum og Nord luftfartsmuseum, som også medregnes i Stormyra. Ellers går det to akser med industri- og forretninger, én mot nord og én mot vest, som i enkelte tilfeller også regnes til Stormyra.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 10 - 1600 kvm BTA.

1.Etasje: Felles trapperom med heis.

2.Etasje: Fellesgang, butikk lokaler kontorlokaler, møterom, kjøkken, toaletter, tekn. rom

Standard

Det er egen varerampe med kjøreport.

Relativt nye og moderne lokaler, som holder gjennomgående god standard - TEK10.

Utstyr

Ventilasjon.

Heis mellom alle etasjer. Moderne ventilasjonsanlegg, som gir godt inneklima.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming/varmepumper. Klart for tilkobling fjernvarme. Fordeles med brøk i forhold til leid areal over felleskostnadene. Lave energikostnader.

Parkering / Garasje

Enkel adkomst. Muligheter for parkering på eiendommen eller i parkeringshus.

Ledig

Lokalene er ledige, og klar for overtakelse.

Leieperiode

Etter avtale.

Partenes oppsigelsesadgang

Etter avtale.

Husleie

Etter avtale.

Tillegg til husleie

Andel fellesareal, fellesutgifter ihht til brøk for dekning av kostnader forbundet med snøbrøyting, kosting av utvendige arealer, serviceavtale rulletrapp, ventilasjon.

Diverse

  • Trivelige lokaler med sentral plassering. God parkeringsdekning.
  • Lokalene kan deles opp til flere brukere.
  • Bodø Storsenter er et kombinasjonsbygg i tre etasjer, hvorpå 1. og 2. etasje er butikker og 3. etg. er kontorer. Bygget er lokalisert i krysset Verkstedveien/Gamle Riksvei på Stormyra, Verkstedveien 1 - rett ved siden av City Nord.
  • Bygget er totalt på ca. 15.000 kvm. BTA inkl. parkeringshus. Det er totalt ca. 170 p-plasser på tomta og i P-huset, i tillegg til at det i området er rikelig med parkeringsplasser og god offentlig kommunikasjon.
  • Det er 2 "gigabutikker" i 1 og 2 etasje - G-max i 1. etasje med ca. 4000 kvm, og og POWER i 2 etasje med ca. 2000 kvm hver.
  • 3. etg. (kontoretasjen) er inntrukket, og er adskilt fra resten av bygget (foruten at det går trapp og heis direkte opp. Denne etasjen har meget gode arbeidsforhold med mye lys/utsikt, stor felles kantine, stort felles møterom og ellers god standard på inneklima med vannbåren varme, meget god ventilasjon og solavskjerming.
  • Etasjen har direkteadkomst fra minimum to heiser/trapper, i tillegg til direkteadkomst fra parkeringshuset.
  • Møterom og ubemannet kantine/spiserom i 3 etg.


Kontakt megler for mer informasjon/visning.

Bredbånd

Leietaker skaffer eget abbonement.

Utleid 'som den er'

Eiendommen er "leid som den er" etter Husleielovens § 2-5. Husrommet vil ikke bli vasket ut ytterligere ved overtakelse.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Ansvarlig megler

Frode AndresenPartner93 40 72 89

Partner

Artur Holand92 80 62 72

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

180438235

google map