w

Gamle Riksvei 1 - kontorer for leie 2. etg. 750 kvm.

Gamle Riksvei 1, 8008 Bodø750 m2

18.05.202014:43 Martin Tjærandsen
Type lokale
Næringsbygg
Eieform
Selveier
Bruttoareal
750 m2

Adresse

Gamle Riksvei 1, 8008 Bodø. 

Matrikkel

Gnr. 37 bnr. 191 i Bodø kommune

Fasiliteter

Velkjent næringseiendom, Firkanten, i Bodø inneholdende bil- og motorsykkelbutikk, lager- og verksted og kontorer. Kontorlokaler i 2. etg. er ledig. Eget inngangsparti og trapperom.

Beliggenhet

Meget god beliggenhet som gir god eksponering mot trafikken inn og ut av sentrum. Eiendommen ligger inntil nye rv. 80, hovedinnfartsåren til Bodø sentrum og Rønvikleira. Gamle Riksvei på den andre siden, som gir god adkomst til eiendommen på flere plasser. Ny avkjøring fra rv. 80 med stor rundkjøring, samt undergang fra gående og syklende.

Nærområdet

Firkanten er en del av Stormyra handelsområde, og er begynnelsen på næringsklynge langs rv. 80/Gamle Riksvei. Her ligger flere bilbutikker, Sulland og Nordic Bil, Rema 1000, Sport 1 og Bohus møbelbutikk. Felleskjøpet, samt flere mindre bedrifter. Kort vei til kjøpesentrene Bodø Storsenter, Trekanten og City Nord, samt Nordlandshallen og Flymuseet. Gode trafikkale forhold med brede gater og fortau for gående/sykklende.

Eiendommens historie

Chr. A. Jakhelln AS / Jakhelln Bil AS drev bil- og lastebilforretning med verksted her siden bygget var nytt. Bil i Nord AS kjøpte opp Jakhelln Bil AS i 2017. Volvo og Renault-forhandler i 1. etg.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 750 kvm


2.Etasje: 750 kvm. Kontorareal, toaletter, garderobe, arkiv/lager, trapperom.

Standard

God standard i kontorlokalene. Vinduer rundt ende og to langsgående vegger gir lyse, trivelige lokaler. Systemvegger, systemhimlinger med innfelt belysning. Mye glass gir lysgjennomgang i lokalet. Lokalene i 2. etg. ble totalrenovert i 2007 når Nordlandssykehuset flyttet inn i lokalene.

Utstyr

Nytt vent.anlegg ble etablert for 2 etg. SD anlegg er tilknyttet ventilasjonsanlegg. Brannalarmanlegg i 1.etg i bilhall. Denne har varsling oppe til 2. etg. Datanettverk i veggkanaler og patcheskap. 

Møblering

Lokalene er noe avdelt i teamgrupper, mulighet for landskap, noen enkeltkontorer og flere møterom.

Oppvarming

Vannbåren varme via radiatorer. Ellers lokal oppvarming med el. panelovner og varmepumper. Ventilasjonsanlegg med varmeelement og gjenvinner.

Parkering / Garasje

Det er opparbeidet asfaltert romslig parkering for ca. 150-160 biler på eiendommen. 2. etasjen har disponert 25 parkeringsplasser av disse, som kan leies.

Ledig

Lokalene blir ledig sommeren 2020.

Leieperiode

Lengere leieperioder prioriteres.

Husleie

På forespørsel.

Tillegg til husleie

Felleskostnader og energi. Leie av parkeringsplasser.

Depositum/Garanti

Avhenger av type leietaker.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Diverse

Det vil bli benyttet leiekontrakt av meglerstandard.

Bredbånd

Ja.

Utleid 'som den er'

Ja. Evt. oppussing kan diskuteres.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Martin TjærandsenEiendomsmegler MNEF, Partner90 10 10 34

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

180437191

google map