Til leie Plassmyra: Gidsken Jakobsens vei 32, 1. etg - Kontorlokaler - Parkering

Gidsken Jakobsens vei 32, 8008 Bodø

28.09.202012:41 Frode Andresen
Type lokale
Kontorlokale
Eieform
Selveierseksjon
Byggeår
2001
Tomteareal
1 195 m2 fellestomt

Adresse

Gidsken Jakobsens vei 32

8008 Bodø

Matrikkel

Gnr. 138 bnr. 4385  i Bodø kommune

Fasiliteter

Alle moderne funksjoner, god adkomst fra kommunalt asfaltert veiareal, Gamle Riksvei og Gidsken Jakbosensvei.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Plassmyra - Stormyra handelssenter. Eiendommen er meget synlig fra Olav V gate som er en av Bodøs hovedinnfartsårer. Samme mot Trekanten kjøpesenter, Coop Extra og Rusta. Dette gir muligheter for god profilering.

Nærområdet

Trekanten og City Nord er nærmeste naboer, med andre mindre bygg med Bilextra/Autoparts og Staples. En rekke andre kontorvirksomheter i nabobyggene. Attraktivt handelsområde og etableringsområde.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 418 kvm


1.Etasje: Ca. 418m2.  Beskrevne seksjon disponerer i tillegg felles heis og adkomstarealer.Enkeltkontorer på rekke langs vinduene, møterom, noen åpne løsninger,  det er åpent i mellom hver side av bygget. I midten kjerne med minikjøkken, toaletter/dusj, arkiv, lager, garderober. m.m.

Standard

Bygningen fremstår som funksjonell og betraktes som attraktiv og har god beliggenhet, relatert til nærområdet. Mulighet for profilering av de virksomheter som befinner seg i bygget er meget god og hvor adkomst til de forskjellige arealer er

funksjonell. Gulv er med vinyl. Vegger er i hovedsak med lettvegger og malte overflater. Himling er med malte overflater og systemhimling.

Utstyr

To trapperom, ett i hver ende av seksjonen, samt heis midt i bygget. Gulv er med vinyl. Vegger er i hovedsak med lettvegger og malte hvite overflater. Himling er med malte overflater og systemhimling.

Ventilasjon primæranlegg: Ventilasjonsanlegg plassert på loft og dekker hele bygningen, det er serviceavtale på anlegget. 1 anlegg er fra 2001 type Novenco og har varmegjenvinnng, roterende varmeveksler og forvarming.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Fordeles med brøk i forhold til leid areal.

Parkering / Garasje

Egne parkeringsplasser langs bygget, ellers parkering langs gate eller offentlig parkering. Det er innført avgiftsparkering med de tre første timene gratis rundt bygget for de som ikke har egne parkeringskort.

Ledig

Etter avtale

Depositum/Garanti

Ja

Diverse

- Stipulerte felleskostnader kr 200,- pr.kvm.

- Lokalet kan tilpasses leietaker.

Bredbånd

Ja.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ja, foreligger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

 

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ansvarlig megler

Frode AndresenPartner93 40 72 89

Partner

Artur Holand92 80 62 72

Visninger

Kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Martikkelinformasjon

18041384385